29. dets 2010

Aasta 2010 arvudes

2010 aasta sporditegemised on läbi, jäänud on veel lumekühveldamine, mille üle siiski arvestust ei pea.

Arvestust hakkasin pidama alles maikuust ja seetõttu on statistikast väljas sellele eelnenud saalihoki arvud. Ajendiks sai muidugi sünnipäevaks kingitud Suunto pulsikell. Arvestust ise pidasin sellises keskkonnas nagu Movescount. Nüüd jääb veel soetada PC-POD, siis saab täpsemad graafikud pulsikellast kätte.

Kokku tuli 54 sündmust/liikumist, natuke üle 96 tunni, ligi 262 kilomeetrit ja 74 463 põletatud kilokalorit. Kilomeetrid ja kalorid ei ole täpselt kirjas, sest saalihokiga seotult läbitud vahemaid kirjas ei ole ja mõnel korral ei olnud ka pulsikella kaasas.

Nagu ette võis arvata kuulub põhiosa saalihokile ja teise osa moodustab orienteerumine ja rogain (multisport).
Lisandunud on jooks. Selle üle on mul eriti hea meel, sest õppisin metsavahel sörkimist juba nautima ja tõeliselt kahju, et lumi nii vara maha tuli.

Kahjuks ei lisandunud siia loetelusse purjetamist, aga järgmisel aastal proovin selle vea parandada.

2 kommentaari:

Tõnu ütles ...

Lugesin omal ka kokku, nii peent arvestust ei pea, sest pole nii uhket aparaati, aga suusatamas käidud 51 korda, ca 52 tundi ja 710km. Jooksmist sai suht vähe, 58 korda, 53 tundi ja 608 km. Mõni orienteerumine ja rogain veel kõigele otsa ehk veel umbes 26 tundi ja ca 150 km. Kõik kokku ei tule nädalatki täis.

Anonüümne ütles ...

Tere
Liitsin ka kiirelt km kokku. Pulsikell läks poolest suvest õhtale, nii et peale km midagi ei tea. 1650km jooks (siin sees ka kõik rogainid jne, keskmine trenn kas 11km v. 14km metsaring vastavalt viitsimisele, tõusudel panin tavaliselt tempot juurde, et pulssi üles saada), 600km suusk (enamasti vb), 900km (maastiku-)ratas (keskmine ring 50km ja 2h), 90km ujumine (keskmine trenn 2-2,5km krooli 20min/km). Kevadel Venemaa rogaini MV saadud kannapõletiku tõttu jäid jooksukilomeetrid eelmisest aastast veerandi võrra väiksemaks. Väikse isikliku imena suutsin oma jooksuvormi nädal enne NZ MM-i täiesti heaks saada. Peale seda aga ei ole meetritki jooksnud, mõne korra ujunud ja suusatanud. Peaks vist alustama jälle august välja ronimist. Vanainimesel võtab see teadagi 2-3 nädalat aega. Või oleks targem nende üle pea hangede vahel toas kuhugi nurka pugeda ja võimalikult vähe energiat kulutada?
Jaak